Krajalnica lozamet allegro

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane również w placówkach restauracyjnych kiedy i marketach spożywczych. W większości firmy kwalifikują się na zakup urządzenia dostarczającego do cięcia sera i wędlin. Należy jednakże pamiętać, że krajalnica do sera powinna być teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

https://www.grupa-wolff.eu/bezpieczenstwo-wybuchowe/zabezpieczenia-przeciwwybuchowe/odsprzeganie-wybuchu-odcinanie-wybuchu/zasuwy-odcinajace-typ-speed-wey-hsi/

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice brane w problemach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia prezentują się znacznie wyższą wydajnością niż urządzenia dedykowane do robocie w sklepie, gdzie wykorzystywane są sporadycznie do cięcia mniejszych liczb towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie właśnie na żądanie klienta, ale także sprzedawane w postaci krojonej na terenach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i efektywność pracy dzięki dobrym nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki umieszczają się w z góry określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt tworzy żyć ładowany w projektu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie odliczana przez danie. Istnieje toż droga posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu i możemy wygodnie kroić używając w niniejszym końca nasadkę dociskową dołączoną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje i zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żebym nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupie przygotowane są z aluminium - czynniki mające łączność z materiałami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki temu są one naturalniejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.